Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley (36) už v minulosti odložila veškeré oblečení, ale její nejnovější fotky v kampani na spodní prádlo jsou dalším důvodem, proč Jasonu Stathamovi (48) závidět jeho dokonalou snoubenku.

Blondýnka své sexy tělíčko vystavila pro oděvní značku, která vsadila na její výstavní křivky. Snad Rosie na plakátech kromě mužů zaujme i dámy, jež by měla nalákat ke koupi spodního prádla. Málokterá zákaznice však v kalhotkách, které se dají pořídit za zhruba 420 Kč, a podprsence, za níž zaplatí dvojnásobek, bude vypadat tak skvěle jako ona.

Úspěšná modelka se už stačila prosadit i na filmovém plátně. Rosie má za sebou sice jen dvě role, ale pokaždé šlo o trefu do černého. Akční podívaná Transformers 3 v roce 2011 celosvětově vydělala přes miliardu dolarů a udělala z ní sexsymbol. Tržby postapokalyptického dobrodružství Šílený Max: Zběsilá cesta sice tak závratné nebyly, ale film letos posbíral šest Oscarů.

V posledním roli modelku zdobilo těhotenské bříško, ale v reálu je prozatím bezdětná. Jason Statham ji však v lednu požádal o ruku, takže je k založení rodiny o krůček blíž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám