Hlavní obsah
Článek

Největší ozdobou přehlídky značky Versace na Týdnu módy v Paříži byla Rosie Huntington-Whiteley (37), která na molu předvedla ty nejodvážnější šaty. K vidění byly nejen její dokonalé nohy, ale skryt nezůstal ani modelčin klín.

Novou kolekci návrhářky Donatelly Versace prezentovaly takové krásky jako Irina Shayk (38) či Gigi Hadid (28), ale čerstvě zasnoubená Rosie na sebe strhla nejvíce pozornosti. V modrých šatech s rozparkem až do pasu toho totiž ukázala mnohem více, než její kolegyně.

S tím, že modelka neodhalí jen nohy, Donatella počítala, takže šaty doplnila kalhotkami stejné barvy. Obdivovaná blondýnka však měla při převlékání naspěch, takže si nechala i další vrstvu spodního prádla tělové barvy. Tohoto detailu si ale nejspíš nevšimli ani lidé, kteří zasedli hned u mola.

Rosie Huntington-Whiteley slaví kromě modelingu úspěch i v oboru svého snoubence, jímž je herec Jason Statham. Loni se objevila v postapokalyptickém sci-fi filmu Šílený Max: Zběsilá cesta, který posbíral deset oscarových nominací.

Reklama

Další články

Načítám