Hlavní obsah
Článek

Marilyn Manson (52) se vyjádřil k obviněním z týrání žen. Po výroku bývalé snoubenky Evan Rachel Wood (33) proti rockerovi vystoupily i jeho další expartnerky, umělkyně Gabriella, dále fotografka Ashley Walters a modelky Sarah McNeilly a Ashley Lindsay Morgan.

Ty tvrdí, že byly oběťmi jeho sexuálního zneužívání, manipulace a fyzického i psychického týrání. Jejich výpovědi se liší, všechny se ale shodují, že trpí posttraumatickým syndromem, který vyvolalo jeho nucení do pokrevních smluv, drog, násilnické chování a tzv. gaslighting, forma psychické manipulace.

Manson, vlastním jménem Brian Warner, se k obviněním vyjádřil následovně: „Očividně jsou mé umění a můj život dlouhodobě považovány za kontroverzní. Nedávná obvinění namířená proti mně ale příšerně zkreslují realitu. Všechny mé intimní vztahy byly vždy zcela konsensuální, se stejně smýšlejícími partnerkami. Navzdory tomu, jak a proč se některé rozhodly nyní překrucovat minulost, tohle je pravda,“ vyjádřil se na sociální síti.

U příspěvku sice nejsou k dispozici komentáře, post ovšem olajkovala i zpěvákova současná manželka Lindsay Usich.

Evan Rachel Wood označila Warnera za svého tyrana v pondělí, od té doby proti němu vystoupily i další zmiňované. Za tyto ženy se postavila i další rockerova bývalá snoubenka, herečka Rose McGowan (50), která jim popřála hodně síly, sama však Warnera z ničeho neobvinila.

Od zveřejnění obvinění s Warnerem stihla rozvázat spolupráci společnost Loma Vista, která promuje jeho nejnovější album.

Reklama

Další články

Načítám