Hlavní obsah
Článek

Romee Strijd (28) se stane poprvé maminkou a fanouškům se už pochlubila pohlavím miminka. Na Instagramu se podělila o fotku i video z tzv. “gender reveal party“, kdy rodiče pomocí balónků, konfet či jiným způsobem odhalí, jestli čekají holku, nebo kluka. Stejně to udělala i modelka s manželem Laurensem van Leeuwenem, a už je jasno.

Růžový kouř napověděl, že to bude holka. „Nemůžeme se dočkat, až se seznámíme s naší malou holčičkou,“ napsala nadšená modelka do popisku.

O informaci, že je v očekávání, se Romee podělila minulý měsíc. V minulosti jí řekli, že bude mít s početím problémy a možná se jí to nikdy nepodaří, radost z těhotenství je tak pochopitelná.

Před dvěma roky andílkovi Victoria´s Secret diagnostikovali syndrom polycystických ovarií. S problémy se potýkala devět let a menstruaci neměla zhruba sedm roků. Časem si uvědomila, že musí především zvolnit pracovní tempo a zvolila holistický způsob léčby.

„Byla jsem štěstím bez sebe, když se mi v listopadu vrátily měsíčky a když jsem zjistila, že za chvilku budeme tři,“ popsala na sociálních sítích. A teď už dokonce ví, že se může těšit na holčičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám