Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná holandská modelka Romee Strijd (28) už viditelně nedopne džíny. Krásný andílek Victoria’s Secret odhaluje na Instagramu, jak velké už má těhotenské bříško.

Romee čeká svého prvního potomka s přítelem Laurensem Van Leeuwenem, se kterým chodí už deset let. Modelka je už v 16 týdnu těhotenství, a tak své rostoucí bříško ukázala v krajkovém prádle a nedopnutých džínách. „Máš teď velikost mého oblíbeného ovoce,“ napsala ke snímku, kde jako další uvedla, že jde o avokádo.

Na první miminko se s partnerem moc těší, protože otěhotnění nebylo tak jednoduché a modelka se bála, že kvůli diagnostikovanému syndromu polycystických ovarií děti nebude moct mít přirozenou cestou.

Měsíčky neměla sedm let a tělo nefungovalo, jak mělo i kvůli stresující práci, častému cestování a striktní dietě. Nakonec se ale díky holistickému způsobu léčby zadařilo: „Byla jsem štěstím bez sebe, když se mi v listopadu vrátily měsíčky a když jsem zjistila, že za chvilku budeme tři. Všem ženám, které mají problémy otěhotnět, věřte si, buďte na sebe a svá těla hodné a nenechte špatné myšlenky převzít kontrolu nad vaší myslí,“ vzkázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám