Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Romee Strijd (28) oznámila, že čeká prvního potomka s manželem Laurensem van Leeuwenem. Andílek Victoria´s Secret oznámil radostnou novinu na Instagramu. Na snímku, který modelka sdílela, se usmívá od ucha k uchu a drží si bříško, zatímco ji manžel objímá.

Jedná se o opravdu radostné zprávy, neboť, jak se modelka svěřila v popisku, hrozilo, že nebude moci vůbec otěhotnět. „Před dvěma roky mi diagnostikovali syndrom polycystických ovarií, předtím jsem neměla měsíčky sedm let,“ rozepsala se.

„Byla jsem zničená, protože stát se maminkou a založit s manželem rodinu bylo mým největším snem. Tolik jsem se bála, protože mi řekli, že je těžší otěhotnět přirozeně. Začala jsem si zjišťovat věci o své diagnóze a přišla na to, že není tak typická. Příčinou byl neustálý stres, se kterým moje tělo bojovalo,“ vysvětlila modelka s tím, že si ve stresu nikdy nepřipadala, ale kvůli náročnému režimu, častému cestování a striktní dietě to její tělo vnímalo jinak.

„Myslím, že jsem od svého těla chtěla moc. Každé tělo je jiné, ale myslím, že ani moje váha nebyla v pořádku, aby tělo mohlo fungovat a zvládalo cestování,“ přiznala.

Romee se začala zajímat o holistický způsob léčby a přišla na to, že by neměla tak intenzivně trénovat, omezovat se v jídle a měla se zkrátka trochu šetřit. „Zkusila jsem také nějaké přírodní doplňky stravy, akupunkturu a strávila jsem nějaký čas s rodinou,“ popsala způsob léčby.

„Byla jsem štěstím bez sebe, když se mi v listopadu vrátily měsíčky a když jsem zjistila, že za chvilku budeme tři. Všem ženám, které mají problémy otěhotnět, věřte si, buďte na sebe a svá těla hodné a nenechte špatné myšlenky převzít kontrolu nad vaší myslí,“ vzkázala.

Romee nedávno sdílela na YouTube video, v němž popsala, jak se stala modelkou. Mimo jiné mluvila i o snu stát se andílkem Victoria´s Secret nebo o svých problémech s váhou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám