Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná modelka Romee Strijd (28) patří k nejpopulárnějším holandským kráskám. Zařadila se tak po bok svých známějších krajanek Doutzen Kroes a Lary Stone.

Romee patří k andílkům Victoria´s Secret a do svého tradičního originálního adventního kalendáře si ji vybral magazín Love. Ten s nádhernými modelkami natáčí žhavá videa a každý den jedno zveřejní a poskytne z něj ty nejlepší záběry, jimiž se nyní můžete pokochat i vy.

Místo čokoládiček nabízí tento adventní kalendář svým čtenářům ty nejkrásnější modelky! Romee Strijd se svlékla do prádélka a před zrcadlem se pustila do posilování s činkami. Pohled na její vysportované tělo jistě dostane do varu nejednoho muže.

Romee není v modelingu žádným nováčkem. Na svém kontě má dále spolupráce se značkami Alexander McQueen, Burberry, Celine, Louis Vuitton, Prada, Vera Wang, Michael Kors či Calvin Klein. Největším úspěchem této modelky je ale již zmíněná práce u Victoria´s Secret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám