Hlavní obsah
Článek

Již jsme vás informovali, že nad Plesem v Opeře převezme záštitu Kiera Chaplin (29), vnučka Charlieho Chaplina. Britská modelka, herečka a spisovatelka se bohužel na opulentní akci nesetká s kolegyní Danielou Peštovou (53), se kterou ji v minulosti pojily nejen pracovní zakázky v modelingu a zároveň mnohaleté přátelství. Daniela se akce bohužel nebude moct zúčastnit, neboť ji ve stejném termínu čeká neodkladné focení v zahraničí.

Před pár minutami jsme se na Super.cz dozvěděli, že 25. února nedorazí do Státní opery dokonce ani Eva Herzigová (51), která bude pro změnu točit film v Itálii. „Eva dostala hlavní ženskou roli v italském celovečerním filmu. Bohužel se Plesu v Opeře nebude moct zúčastnit. Samozřejmě jí je to velmi líto,“ potvrdila nám informaci Milada Karasová, která Herzigovou před více než dvaceti lety objevila.

Přestože Peštová a Herzigová do Opery nedorazí, nebude ani tak o krásné ženy nouze. Kromě již zmíněné Kiery Chaplinové se zde objeví Pavlína Němcová (52), Romana Jákl Vítová (46), nebo Alena Šeredová (46).

Reklama

Další články

Načítám