Hlavní obsah
Článek

Posledním přírůstkem loňského roku se může pochlubit herec Jan Duchoslav. 30. prosince mu manželka Klára porodila syna Jana. Tři dny předtím zpěvačka Radka Fišarová (46). 27. prosince, tři týdny před termínem porodila císařským řezem syna Oskara.

Loňský rok byl na slavná miminka velmi plodný. Prvního potomka porodily Lejla Abbasová (44), Lucie Vondráčková (44), Agáta Hanychová (38), Markéta Divišová, Vlasta Horváth nebo manželka Jana Šťastného (58) Bára Petrová. Dalšího potomka mají Petr Bende (46), Eva Decastelo (45), Ester Janečková (51), Romana Jákl Vítová (46), Eva Herzigová (51) nebo Tereza Maxová (52).

Agáta Hanychová přivedla na svět 3. srpna syna Kryšpína. Porod byl dramatický, chlapeček měl omotanou pupeční šnůru kolem krku. Agáta rodila v Motolské nemocnici v bolestech skoro devět hodin.

Petr Bende už je zasloužilý otec. Jeho manželka Zuzana porodila 3. listopadu syna Maxe. Manželé už mají dvouletého syna Matyáše.

Lejla Abbasová je šťastnou čerstvou maminkou.11. prosince se jí narodil syn. Jméno s partnerem Michaelem Kocábem, který je již čtyřnásobný otec, tají.

Lucie Vondráčková porodila v kanadském Montrealu, kde žije s manželem, hokejistou Tomášem Plekancem, 5. prosince syna Matyáše. Po štěstí z narození prvního dítěte přišel brzy smutek. Lucii zemřel její milovaný dědeček.

Eva Decastelo je dvojnásobnou maminkou. K synovi Michálkovi přiveda na svět v podolské porodnici dceru Zuzanku. Obě děti rodil současný přítel Marty Jandové, porodník Miroslav Verner.

Ester Janečková porodila v podolské porodnici 16. ledna dceru Sáru. Ester byla šťastná za holčičku, protože už má dva syny - Cyrila a Kryštofa.

Markéta Divišová má prvního potomka. 18. ledna přivedla na svět v porodnici U Apolináře dceru Natálku. Markéta je ukázkovou maminkou - odmítá chůvy a stáhla se do ústraní.

Eva Herzigová má s manželem Gregoriem Marsiasem druhého potomka. 13. března porodila v Londýně syna Phillipa. S manželem již mají tříletého syna George.

Tereza Maxová je zasloužilou maminkou. Má už tři děti. S prvním manželem Federickem Fetterleinem má syna Tobiase. Se současným partnerem Dominikem Burakem má syna Aidena a loni 18. května se jim narodila dcera Mína.

Vlasta Horváth je šťastným otcem dcery. Ta se narodila jeho ženě Markétě v nemocnici v Benešově 14. března. Zpěvák byl u porodu.

Romana Jákl Vítová a manželem Petrem už mají dvě děti. K dceři Sofii přibyla loni 20. května dcera Elisa.

Jan Šťastný má prvního potomka s novomanželkou, herečkou Bárou Petrovou. 11.11. porodila herečka kvůli komplikacím císařským řezem syna Ondřeje. Z prvního manželství má herec syna Jana (21)

Reklama

Další články

Načítám