Hlavní obsah
Článek

Tři roky trval rozvod modelky Romany Pavelkové (39). Misska nedávno oznámila, že bude mít brzy v občance zpět své dívčí jméno a nešlo si nevšimnout, že v poslední době úplně září. Jinak tomu nebylo ani na dovolené ve Španělsku, kde už modelka nebyla sama. A jak nyní přiznala, je zamilovaná.

S novým partnerem už se dokonce poprvé ukázala ve společnosti a bok po boku dorazili na golfový turnaj v Berouně.

„Seznámili jsme se v práci přes golfové turnaje, ačkoli o sobě víme asi rok a půl, tak spolu tvoříme pár teprve krátce Je to hodně čerstvé,“ svěřila se Super.cz Pavelková, která tvoří pár s Milanem Štědrou. Ten v minulosti chodil s herečkou Ivanou Jirešovou.

Vztah je teprve v začátcích, ale oba už pomalu mluví i o plánech do budoucna. „Ještě spolu nebydlíme, ale lhala bych kdybych řekla, že se nebavíme o společné budoucnosti. Řešíme případně i to, že bychom spolu mohli bydlet,“ prozradila Romana, která vedle své nové lásky jen září.

Po nedávné dovolené v Španělsku plánují během léta výlet do Itálie a Romana si svého nového partnera nemůže vynachválit. „Milan je pravý opak, je to klidný gentleman, neustále se o mě stará, a i na hřišti mě vždycky zklidní,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám