Hlavní obsah
Článek

Tentokrát o velké večerní róby na červeném koberci nešlo. Premiéra nového rodinného muzikálu Ostrov pokladů se obešla bez společenských modelů. Řada známých tváří si slavnostní uvedení představení, za kterým stojí Josef Laufer coby tvůrce libreta a hudební skladatel Zdeněk Hrubý, nenechala ujít bez svých ratolestí.

V Divadle Broadway se svou dcerou po delší době pochlubila například modelka Jana Doleželová (42). „Je to naše premiéra, v divadle jsem s dcerkou ještě nebyla, je zatím malá, ale představení má lehce přes hodinku, takže to je ideální čas,“ svěřila se Super.cz někdejší držitelka korunky krásy a lékárnice.

Na červeném koberci se synem Maxíkem pochlubila další kráska z přehlídkových mol, modelka Romana Pavelková (39). „Do divadla moc nechodíme, spíš do kina, ale moc se těšíme,“ řekla nám rusovláska. Mezi hosty se na slavnostní premiéře objevil například i režisér Jiří Adamec. Ten dorazil se synem Danielem, a to podpořit svou dceru Jasmínku, která v dětském představení hraje.

S mladším synem Sebastianem se v divadle objevila také operní diva Andrea Kalivodová (46). A na své kolegy do divadla se přišel podívat také Sagvan Tofi (59) s dcerou Satine. Kdo další si uvedení nového dětského muzikálu nenechal ujít, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám