Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou Romanou Pavelkovou (40) jsme se potkali na oslavě narozenin herečky Mahuleny Bočanové. Byl to tedy dost drsný oslí můstek, ale museli jsme se zeptat, jestli už můžeme oslavit její nekonečně se táhnoucí rozvod.

"Téměř po třech letech pořád nemůžete. Mám pocit, že budu rekordmankou v rozvodovém řízení. Nevím, jestli jsou tak pomalé soudy, nebo my. Asi obojí. Když jsem dělala rozhovor před Vánoci, říkala jsem, že už se to blíží ke konci, máme březen a pořád nic," řekla Super.cz Romana.

To, že stále není rozvedená, jí komplikuje život po mnoha stránkách. Nejenže nemá žádného nového partnera, ale nemůže si ani pořídit nový byt místo maličkého studentského bytu, kde žije se svým téměř sedmiletým synem Maxíkem.

"Je to patová situace, protože dokud se nerozvedu, tak si nechci brát hypotéku. Byt mám vyhlédnutý, ale hodně mě brzdí rozvod, od kterého se odvíjí plno věcí," posteskla si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám