Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letošní Vánoce už je misska Romana Pavelková (40) připravená. Se synem Maxem bude svátky trávit u své rodiny. „Vánoce trávíme celá rodina, když jsme byli s manželem spolu, tak byl i on s námi. Tyto Vánoce nás bude osm,“ svěřila se nám rusovláska.

Ke štědrovečerní večeři zasedne nejen se svými rodiči. „Bude tam i brácha s přítelkyní, dvě staré babičky a my se synem,“ řekla nám Romana, která se již tři roky rozvádí. S manželem se tak dohodli i na tom, jak budou trávit Vánoce s malým synem.

„Domluvili jsme se tak, že půjde po Štědrém dni k tatínkovi, kde bude další Ježíšek. To mají takovou výhodu ty děti, kde rodiče nežijí společně, že se dvakrát slaví Vánoce. Takže 24. prosince jsme spolu a 25. prosince jede za manželem a jeho rodinou, tam i zůstane na prázdniny a pak si ho zase vezmu k sobě a pojedeme si zalyžovat a Vánoce si užijeme tady v Česku,“ řekla nám Romana, která vánoční shon zvládá s lehkostí.

„Přiznám se, že zatím nepeču, u nás pečou babičky a za to jsem jim moc vděčná. Jednou mi ty recepty doufám přenechají a budu se s tím trápit já,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám