Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letí to jako voda. Rusovláska Romana Pavelková (40) bude už za pár měsíců vypravovat svého syna do první třídy. Malého Maxíka vzala tentokrát do společnosti, a to na golfový turnaj. Důvod byl jediný, syn se začal tomuto sportu po mamince také věnovat.

„Ke golfu teď vedu i Maxíka, který se zatím učí s trenérem. Chci, aby si vyzkoušel co nejvíce sportů a sám si vybral, čemu se bude chtít věnovat, ale vypadá to, že golf ho bude bavit a my pak budeme moci chodit hrát spolu,“ svěřila se Super.cz modelka, které syn jako by z oka vypadl.

„Maxík je po tatínkovi, je po něm výškou a po mně má obličej a povahu,“ svěřila se Romana, kterou jsme potkali na sportovním odpoledni v berounském golfovém klubu. Se synem, který už v září nastupuje do první třídy, má naplánované o prázdninách hned dvě dovolené.

„My s Maxíkem opět pojedeme na Dolní Moravu, a to na týden. Pojedou tam s námi kamarádky a jejich děti, bude to asi 9 dětí a 5 žen a už se na to těšíme,“ prozradila nám modelka s tím, že se chystá také k moři. „Plánujeme taky dovolenou v Chorvatsku na Istrii s mojí nejlepší kamarádkou a jejím synem a pojedeme tam počtvrté,“ dodala Pavelková, která už se na léto těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám