Hlavní obsah
Článek

Sexy matka a modelka v jednom. Romana Pavelková (39) neprochází zrovna snadným obdobím, před pár měsíci prozradila, že se po šesti letech manželství rozvádí. Ale depresím rozhodně nepropadá, právě naopak. Veškerý volný čas tráví se svým synem Maxmilianem, a když to alespoň trochu jde, tak cvičením, a to pod dohledem sympatického trenéra Vladimíra Koukala.

Postava se jí během pár měsíců neskutečně vyrýsovala. Romana má ke sportu hodně blízko, jak sama přiznala, sportuje doslova odjakživa. „Začala jsem už jako malá, nejprve lyžování, atletika a gymnastika, pak volejbal, aerobic, zumba, squash a dnes to je běh, TRX, bosu, tabata a kruhový trénink. Posilování mám taky ráda, vystačila jsem si většinou sama, ale když jsem si nedávno natrhla lýtkový sval, raději jsem se obrátila na profesionála,“ svěřila se Super.cz modelka.

Jak sama říká, nikdy totiž neví, kdy má dost. „Neumím odpočívat,“ směje se. „A trenér mě hlídá, abych se nepřetěžovala.“ Dokud se Romana nezranila, trávila sportem skutečně hodně času. „Chodila jsem na nejrůznější lekce, ale i posilovat,“ doplňuje usměvavá zrzka, která i při cvičení vypadá naprosto fantasticky, no posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám