Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na plavkovou sezónu už je rozhodně připravená. Modelka a finalistka soutěže krásy Romana Pavelková (40) chodila svého času jednu přehlídku v prádle za druhou. Nyní už se spíše věnuje podnikání a potkáte ji častěji v kostýmku. Což je ale rozhodně škoda.

Od dob, kdy se ucházela o korunku krásy, se totiž Romana nezměnila a může se chlubit krásnou postavou. Tu však nemá zadarmo. „Cvičit chodím třikrát až čtyřikrát týdně. Střídám bosu, TRX a kruhový trénink, a když ne to, tak chodím běhat dlouhé tratě. Kdybych se uměla ovládat v jídle, určitě bych vypadala ještě o trochu líp,“ prozradila Super.cz energická zrzka.

Ta se vedle útlého pasu může chlubit dokonalýma nohama, které jí lze jen závidět. „Před létem nedám dopustit na rázovou vlnu, na tu chodím do známého salonu krásy v centru Prahy. Je skvělá na celulitidu a regeneraci pokožky,“ svěřila se Romana, která po jednom ze svých zákroků předvedla své proklatě dlouhé nohy.

Svou figuru rusovlasá kráska letos do exotiky zřejmě slunit nepojede, z toho si ale vrásky nedělá. „Pojedeme s nejlepší kamarádkou a dětmi do Chorvatska jako každý rok. Pak s další partou kamarádek a jejich dětmi vyrážíme na Dolní Moravu, a nakonec plánujeme se synem strávit týden u rodičů na chalupě,“ prozradila modelka s tím, že konec prázdnin bude mít pracovní.

„Máme několik pracovních akcí a poslední neděli v srpnu plánujeme charitativní den dětí, který pořádám se svým nadačním fondem. Měl proběhnout na konci května, ale museli jsme jej odložit,“ dodala Romana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám