Hlavní obsah
Článek

Po šesti letech manželství řeší rozvod. Modelka Romana Pavelková (39) se v tajnosti odstěhovala od manžela, podnikatele Milana Čížka (43), a to už před několika měsíci. Někdejší finalistce soutěže krásy se rozpad manželství podařilo tajit takřka rok.

„Snažila jsem se to co nejdéle držet pod pokličkou, ale je to tak. Rozvádíme se. Není to kvůli tomu, že by jeden z nás potkal někoho jiného. Byli jsme spolu osm let a šest let manželé. Změnily se nám ale představy o životě a priority a raději jsme se rozešli, než abychom se začali nenávidět,“ svěřila se Super.cz modelka, která od manžela odešla se synem Maxíkem.

„Loni v létě jsem s Maxíkem odešla, už to bude rok. Bydlíme nyní v Praze, kde nastoupil i do školky. Od té doby nějakým způsobem fungujeme. Syn se nám povedl a oba nás miluje a musíme se nyní jen dohodnout, jak ho bude Milan vídat, chce samozřejmě co nejvíce,“ svěřila se Romana, která se musí nejdříve s manželem domluvit na péči a následně budou rozvedeni.

„Rozešli jsme se jako přátelé a máme oba rozum a víme, že nás má syn rád, rozhodně to chceme vyřešit vše v klidu už kvůli němu. Beru to ale samozřejmě jako svoji životní prohru, ale to se stává,“ dodala modelka s tím, že nechce podstupovat soudní tahanice a doufá, že se vše brzy vyřeší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám