Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny oslavila 36. narozeniny. Romaně Pavelkové (40) by je hádal jen málokdo. A nejenže rusovlasá modelka a finalistka soutěže krásy vypadá skvěle, ale má i dobré srdce. Místo spousty dárků, které by dostala, se rozhodla, že letos jimi podaruje potřebné.

Přestože jí nouzový stav kvůli koronaviru výrazně zkomplikoval život, neváhala zorganizovat štědrou sbírku a zavezla dárečky do pardubického Klokánku. „S KlokTexem spolupracuji dlouhodobě. Ke konci března jsem doslova naplnila dodávku oblečením a hračkami. Nyní jsme jely spolu s manažerkou kosmetické společnosti Romanou Fetting předat dětem a tetám alespoň malou pozornost, hygienické balíčky,“ vysvětlila Romana.

Modelka je už maminkou a radost jí s manželem dělá syn Max, se kterým tráví dny u rodičů na venkově na východě Čech. „Obdivuji všechny tety i paní ředitelku, jak situaci zvládají. Sídlí v centru města a nemohou jít s dětmi ani na hřiště, jak jsou zvyklé. Děti jsou navíc každé v jiném věku, všem se musí plně věnovat, učit se s nimi, hlídat, zda dodržují hygienická opatření, nosí roušky a tak dále. Proto pevně doufám, že tety i děti balíčky od nás potěšily,” dodala rusovlasá kráska.

Ta se mimo jiné těšila na charitativní Den dětí, který od loňska plánovala. „Čekám na aktuální informace, abych mohla stanovit nové datum. Situace se každým dnem lepší, tak doufám, že to bude brzy,” řekla Romana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám