Hlavní obsah
Článek

Je samý úsměv, od ucha k uchu. A to nejen proto, že se Kristině Kloubkové (47) po ne moc šťastném období podařilo nabrat pár kil. Moderátorka zpravodajství TV Nova v březnu přiznala rozchod s choreografem a porotcem StarDance Václavem Kunešem (48).

Těžké období se podepsalo na její postavě a bývalá tanečnice byla poněkud pohublá. Nyní je vše jinak. Kristina nabrala pár kilo a skvělá nálada z ní jen čiší. Jak by taky ne, když se v jejím životě objevil nový muž.

„Ano, v našem životě je momentálně nový muž. Je to krásné, ale nechci to zakřiknout,“ svěřila se na charitativní akci ke Dni rodiny Kristina. Víc o své nové lásce prozradit nechtěla, přiznala ale, že je z branže.

Na akci, která byla na podporu Nadačního fondu Romany Pavelkové, vyrazila se svou dcerkou Jasmínkou. „Udržet rodinu je podle mě jedna z nejnáročnějších věcí na světě. Já mám naštěstí skvělou oporu ve svých rodičích, Jasmínka má s oběma úžasný vztah. Jsou ale i ti, kteří takové štěstí nemají, proto jsem dnes přišla podpořit Nadační fond své kamarádky Romany Pavelkové (39), který se mimo jiné věnuje pomoci rodinám s dětmi z azylových domů,“ svěřila se Kloubková.

Reklama

Další články

Načítám