Hlavní obsah
Článek

Ještě donedávna si myslela, že se chirurgickému zákroku vyhne. Nyní už má Romana Pavelková (39) termín operace, na které jí budou rovnat poraněný nos. Kvůli rozdrcené kosti totiž nemůže pořádně dýchat.

„Ten náš miláček padesátikilový mi dal ránu hlavou do nosu až mi přerazil nos a rozdrtil kost, takže já bohužel musím jít na rovnání toho nosu. Není to plastická operace jako většina lidí chodí. Jdu klasicky na ORL do Fakultní nemocnice Homolka,“ prozradila nám modelka.

„Nechci, netěším se, ale jde o to, že já se na tu jednu dírku ani nenadechnu, takže kdybych měla rýmu, tak to vůbec nejde,“ prozradila nám Romana, které milovaný ridgeback Sagar, jehož se s manželem ujali, trochu znepříjemnil život.

„I doktor mi řekl, že by to bylo lepší, dokud je člověk relativně mladý, takže by to bylo fajn, aby se to srovnalo. „Čeká mě to v listopadu, přemýšlela jsem, jestli to je fakt tak nutný, ale jelikož teď jsem měla lehčí rýmu a prakticky nemůžeš dýchat, tak jsem si řekla, že jako jo,“ dodala modelka na představení nové kolekce zimních bot.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám