Hlavní obsah
Článek

Modelka Romana Pavelková (39) musí opět na operační sál. Před osmi lety si nechala zvětšit vnady a nyní si musí nechat silikonové implantáty vyndat. "V době, kdy jsem na operaci byla, nebyla doživotní funkčnost implantátů, už tenkrát mi bylo řečeno, že po deseti letech bude potřeba nová operace," řekla Super.cz Romana.

S manželem mají sedmnáctiměsíčního syna Maxmiliána. I kojení se na vnadách prý podepsalo. "Dítě prsa vysaje, tuk tam není a nosím menší podprsenky," prozradila Romana.

Modelka by si přála druhého potomka, ale zatím není na pořadu dne. Určitě si ale přeje dvě děti. "Je hodně práce, malému se chci věnovat a dát mu čas, který jako dítě potřebuje. Teď by to nebylo ono. Dvě děti bych ale určitě chtěla," dodala Pavelková.

Necelé dva roky po porodu je v dokonalé formě. Všechna kila jsou dole, a to by si ráda udržela. "V těhotenství jsem přibrala sedmnáct kilogramů. Jsem na své váze. Mám 51 kilo, ale porod se samozřejmě projevil. Kůže je povolenější. Proto cvičím, začala jsem běhat, chodím na rázovou vlnu, bojuju s celulitidou, i když manžel říká, že žádnou nemám. Nechci, aby kůže byla povolená," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám