Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by chtěl házet modelku Romanu Pavelkovou (40) do starého železa, má smůlu. Se svou dokonalou postavičkou si je totiž stejně jistá jako před mateřstvím. Takže modeling rozhodně nepověsila na hřebík.

Čas zamilovaných tráví Romana pracovně. Podnikavá máma malého Maxmiliána si od rodičovských povinností odběhla před objektiv fotoaparátu, aby předvedla novou kolekci kabelek, na jejichž tvorbě se podílí herečka Dana Morávková (52). Nutno dodat, že i když se jednalo o kampaň k 25. výročí značky, vypadalo to, že pětadvacetiny slaví spíš modelka samotná.

Fotografování se záplavou srdíček si zrzka náramně užila, doma ji totiž žádná oslava Valentýna nečeká. „Manžel tyhle zahraniční svátky neuznává. Neslavíme Valentýn ani Halloween. Na romantickou večeři půjdu možná tak s kamarádkami, ale kdyby mi chtěl někdo poslat kytici, bránit se nebudu,“ směje se Romana, která si bude muset na romantiku počkat do Prvního máje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám