Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to dlouho, co jsme viděli modelku Romanu Pavelkovou (40) se synem Maxmiliánem, ale když jsme se na klučíka podívali tentokrát, nemohli jsme uvěřit vlastním očím. Vypadal, jako by mu byl rok. "A to je mu teprve devět měsíců," krčila rameny Romana.

"Je fakt, že je velký jako roční dítě, taky už nosí oblečení pro roční děti a i paní doktorka říkala, že přerostl svoje vrstevníky. Vypadá to, že bude velký po tatínkovi. Milan měří 193 centimetrů, je to pořádný kus chlapa," řekla obdivně o manželovi.

To je sice pěkné, ale chlapeček ještě sám nechodí, takže se s ním musí Romana tahat a to dá křehké zrzce pořádně zabrat. "Má 11 kilo, a když do toho ještě táhnete tašku s přebalovacími potřebami a nějakými výživami, tak si docela zaposilujete," přiznala.

"Lidi se mě ptají, čím to je, že jsem tak rychle po porodu zhubla, tak říkám, že se není čemu divit, když párkrát denně vynesu Maxíka ze schodů a do schodů, k tomu ještě kočárek, tak jdou kila dolů sama. Fitko rozhodně nepotřebuju, vršek těla mám nejvypracovanější za celý život. Aspoň zádům se snažím ulevit a neshýbám se, ale zvedám ho ze dřepu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám