Hlavní obsah
Článek

Modelka a majitelka produkční agentury Romana Pavelková (39) má šest měsíců po porodu syna Maxmiliána, a rozhodně nezahálí. Od narození svého syna zvládla natočit reklamu, nafotit několik menších zakázek a nyní ji čeká velká reklamní kampaň.

Tudíž je jasné, že musí mít postavu tip ťop. Ne že by se už nedala dohromady cvičením, všechna kila, která při těhotenství nabrala, už má dole a podle nás vypadá skvěle. Sama ale ještě nějaké nedostatky vidí.

„Za necelý měsíc mě čeká focení kampaně na parfémy, a proto bych chtěla vypadat opravdu skvěle. Ideálním cílem je dopracovat se k postavě, kterou jsem měla na finále Miss České republiky," překvapila nás Romana, která se soutěže krásy účastnila před deseti lety.

A jak to hodlá udělat? "Rozhodla jsem se cvičení ještě podpořit metodou rázové vlny, která slibuje odbourání celulitidy a hlavně zpevnění pokožky a podkoží,“ vysvětlila. Procedura je to bezbolestná. Modelce nanesli na stehna a zadeček gel a poté se speciálním aplikátorem masírovaly postižené partie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám