Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Kostková (47) si na Primě zahraje ve zbrusu novém seriálu, který se v těchto dnech začal natáčet. V romantickém komediálním seriálu Hvězdy nad hlavou si zahraje veterinářku Lucii Boučkovou, která na malebné vesnici zachraňuje nejen zvířata, ale často i lidské osudy.

Sama je jednoho dne postavena před volbu, kdy se musí správně rozhodnout mezi dvěma muži, aby našla pravou lásku a zajistila šťastnou budoucnost pro sebe a svého syna Filipa (Filip Antonio).

„Přiznám se, že když jsem poprvé četla scénář, tak mě některé situace mé postavy překvapovaly. Myslím, že to bude pěkný, napínavý a pravdivý seriál. Diváci budou sledovat cestu mojí Lucie, ve které se probudí doposud uspané ženství. Je víc matka a veterinářka, než žena, a ta se najednou začne hlásit o slovo,“ poodhaluje svou hrdinku Tereza Kostková.

Tereza Kostková hraje také v divadle.

Oni dva osudoví muži jsou bývalý manžel, umělec Jiří Bouček kterého hraje Roman Vojtek (52), a architekt Jan Veselý v podání Romana Zacha (51).

„Jsem hrnčíř a malíř, to je jedna záliba, tou druhou jsou ženy – a Tereza Kostková, tedy Lucie, je má bývalá. V současné době mám vztah s mladou holkou Táňou (Kateřina Marie Fialová), a docela se s tím potýkám. Ještě totiž nevím, co v životě chci,“ popisuje svoji roli Roman Vojtek, který díky ní okusí i pár nových hereckých výzev.

Sokem a protikladem Jiřímu bude Jan v podání Romana Zacha, kterého znají i diváci StarDance. Klidný, samorost, kterého rodinné tajemství odválo na vesnici, kde se potkává s veterinářkou Lucií.

„Jsem relativně úspěšný architekt, který se díky profesní únavě a jednomu pátrání dostane do vesnice Poběžovice. Začne tam hledat dům, kde by mohl žít, a v tom momentě potkává Lucii. Ta z jeho příchodu není nadšená, ale časem zjistí, že všechno není tak, jak se na první pohled může zdát,“ prozrazuje Roman Zach, který vystudoval střední průmyslovou školu stavební, takže role architekta mu rozhodně nebyla cizí.

V seriálu si kromě zmíněných herců zahraje celá plejáda známých herců - Alena Mihulová, Petr Nárožný, Václav Kopta, Veronika Khek Kubařová, Jitka Smutná a mnozí další.

Reklama

Další články

Načítám