Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takovou supervizi nikdo nečekal. Se sedmou epizodou show Tvoje tvář má známý hlas čeká diváky opět osm skvělých proměn, ale také hostující porotce. Tím se pro tentokrát stala zpěvačka Hana Zagorová (†75), které se poštěstilo, že dokonce během jednoho z vystoupení mohla sledovat sebe samu.

Legendární duet Nech brouka žít, který v originále zpívá Juraj Kukura a právě Hana Zagorová, dostal za úkol herec Roman Zach (51), kterému přišla na pomoc vítězka minulé řady Michaela Badinková (45). „Musím říct, že když jsem tu písničku dostal, tak jsem byl vlastně rád, protože si ji pamatuji z dětství,“ prozradil Roman.

„Ale jak jsem dostal text vytržený z kontextu filmu, tak je to malinko zvláštní. Snad už si nikdo nedovolí zašlápnout broučky,“ svěřil herec. Romana i Michaelu podpořila i samotná Hana Zagorová: „Michaela Badinková je zlatíčko a pan Zach k tomu, to bude fajn. Zpěvačku zároveň dojalo přijetí publika: „Moc jsem se styděla za to, jaké ovace mi udělali diváci, a vůbec jak se ke mně všichni chovali, bylo to strašně krásný a moc si toho vážím.“

Reklama

Další články

Načítám