Hlavní obsah
Článek

Podle Jakuba Koháka (49) šlo o „energetické vystoupení nabité vším, co k tomu patří“, hostující porotkyně Kristýna Leichtová (38) pěla superlativy jako „královský, báječný, krásný“, Janek Ledecký (61) vítězné vystoupení zhodnotil slovem „supr“ a Aleš Háma (50) přidal „eňo ňuňo“. Sobotní díl Tváře opanoval Roman Zach (51).

Zach se převtělil do zpěváka kapely Gipsy Kings Nicolase Reyese a se slavnou písní Bamboleo sklidil úspěch u poroty i kolegů.

„Bylo tam všechno, kytara, tanec, děti, ženy, muži, zpěv, ohně. Já jsem spokojený,“ zhodnotil Kohák. Ledecký si pak střílel z hercovy výšky 202 centimetrů. „Ze všeho nejvíc mi připomínáš cikánskýho basketbalistu ve výslužbě,“ smál se.

Zach nevyhrál jednoznačně, díky hlasování kolegů se na něj dotáhl Ján Jackuliak, po sečtení všech bodů měli shodných 40. V takovém případě se však přihlíží k hlasu poroty, podle níž zvítězil Zach.

Šek na padesát tisíc korun Zach věnoval Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek při fakultní nemocnici v Brně, kde se starají o onkologicky nemocné děti.

Reklama

Další články

Načítám