Hlavní obsah
Článek

Sestru Jakuba Prachaře (40) Marianu Prachařovou (29) jsme vídali na obrazovkách v seriálu Ulice, její postava ale zmizela. A mladá herečka je v podstatě ráda. Setkávala se totiž se samými negativními reakcemi.

"Ona to byla taková svi*ě a lidi mě neměli moc rádi, takže jsem zmizela. Když jsem chatovala s diváky, jejich reakce nebyly úplně hezké, ale naštěstí to nedošlo tak daleko, aby mě někdo praštil taškou na ulici," řekla nám Mariana.

"Teď na televizních obrazovkách nejsem, ale objevím se zase v divadle, protože s tátou Davidem Prachařem a s Igorem Chmelou hrajeme vánoční představení Mesiáš. To hrajeme každoročně před Vánocemi, tak nás čekají zájezdy a nějaká představení v Praze. Zpívám tam koledy, které upravil Roman Zach a moc se na to těším," zve diváky herečka.

To, že zpívá, jsme o Marianě ani nevěděli. "Nedávno jsem vydala písničky s kapelou Hello, což je Franta Soukup, kterého znáte z Nightworku, a Ezy. Hráli jsme třeba na charitativním večírku na Žofíně. Možná budou do budoucna i další koncerty. Přiznám se, že ve zpěvu se cítím o trochu lépe než v herectví, tak bych se tomu chtěla do budoucna víc věnovat," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám