Hlavní obsah
Článek

Když si Petra Faltýnová (46) dá nějakého muže do hledáčku, málokterý odolá. Tentokrát si zacílila na herce Romana Zacha (51). Petra získala roli v seriálu Cesty domů, kde hraje sexy dračici Petru Karasovou. A právě Roman Zach, který hraje státního zástupce Hynka, se jí velmi líbí.

Potvora Karasová je Petřinou úplně první zkušeností před televizní kamerou. II. Vicemiss ČR z roku 1998 se k nové práci postavila velmi zodpovědně a několik dní předem se s kamarádkou pilně učila texty.

„Hraní je pro mě úplně nová profese a výrazně jiná od toho, co běžně dělám. Herecké ambice jsem nikdy neměla, ale když mi pan režisér Adamec zavolal, okamžitě jsem řekla ano, taková nabídka se přece neodmítá. Jsem narozená ve znamení Berana, a když už se pro něco rozhodnu, chci to dělat naplno a co nejlépe. Hraju tu pěknou mrchu a moc mě to baví,“ líčí Petra.

Režisér seriálu Jiří Adamec Petru zná ze soutěže Miss. „Petra přesně splňuje kritéria, která jsme pro tuto postavu hledali. Když jsem se s ní sešel, zjistil jsem, že je nejen krásná a přirozená, ale že má i přirozený herecký talent, proto jsem jí tuto roli nabídl,“ vysvětluje. Petra se poprvé jako herečka objeví v Cestách domů již dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám