Hlavní obsah
Článek

Přítelkyně Leoše Mareše (47) a hlavně jedna z našich nejvíc sexy modelek Petra Faltýnová (45) si zahraje v seriálu Cesty domů.

Kráska, která často chodí do společnosti v modelech bez podprsenky, si zahraje potvoru Karasovou, jež dramaticky zamíchá osudy několika dalších postav. Kvůli této potvoře se totiž rozpadlo manželství státního zástupce Hynka, jehož ztvárňuje Roman Zach (51). Toho proradná Karasová využila, obrala o všechno, a pak opustila. Teď se však do jeho života znovu vrátí..

Faltýnová přiznala, že se první herecké zkušenosti docela bála. „Mám za sebou první natáčecí den a strašně jsem si oddychla, přiznávám, že jsem se docela bála. Ale všechno bylo v pohodě, herci na mě byli milí a pomáhali mi. Nejtěžší pro mě nebylo naučit se text, ale zapomenout na to, na co jsem běžně zvyklá při focení. Tam ze mě fotograf potřebuje dostat nějaký výraz, musím se stylizovat a někdy až přehrávat,“ řekla Faltýnová s tím, že hrát potvoru pro ni nebylo vůbec jednoduché.

„Vlastně jsem z mého pohledu musela působit až trochu nudně. Hraju tu pořádnou potvoru, s tím jsem taky měla trošku problém. Moc mi nejdou z pusy ty arogantní věty, které říkám, vlastně je mi Romana Zacha docela líto, že mu tak vyhrožuju. Ale hrát mrchu mě jinak baví,“ líčila své dojmy sličná modelka.

A co k nové postavě říká režisér Jiří Adamec (76)? „Potřebovali jsme v seriálu velmi atraktivní mladou ženu, ale když jsme se rozhlíželi mezi českými herečkami, tento herecký typ jsme nesehnali. Tak jsme zabrousili do jiných sfér. Petru znám od jejích osmnácti let, ona přesně spojuje kritéria, která potřebujeme. Když jsem se s ní sešel, zjistil jsem, že je nejen krásná a přirozená, ale že má i přirozený herecký talent, proto jsem jí tuto roli nabídl,“ vysvětlil režisér. Diváci se tak určitě mají na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám