Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Vojtek (52) si užívá už trojnásobné otcovství. Jeho manželka Petra (36)se stala maminkou poprvé, a tak je ráda, že má k ruce zkušeného taťku. Však také na Romana pěje jen samé ódy.

„Roman je úžasný otec, takže já se ničeho nebojím. Myslím, že ani nebudu mít žádnou paniku mu dítě svěřit, kdybych se náhodou chtěla vrátit do divadla,“ řekla Super.cz Vojtková.

Samozřejmě už došlo k seznámení malého Nathaniela s jeho sourozenci. Vojtek se pochlubil, jak se k němu sklání jeho velký brácha Benedikt (5). A také tím, že se z něj stal vrchní uspávač.

„A teď už fakt všichni dobrou,“ usínal s malým synkem populární zpěvák a herec. Petra Vojtková je z mateřství nadšena. „Je pro mě nejkrásnější na světě. Můj smysl, můj život. Každý den se mi mění před očima, a jestli někdo napíšete, že je to celý Vojtek, tak!!! ...chlapečci mají být po mamince, ne?“ smála se zpěvačka. A tatínek má samozřejmě jasno. „Je krásnej, celej tatínek,“ vtipkoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám