Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Petra Vojtková musela opustit společné bydlení s manželem Romanem Vojtkem (52) a jeho dětmi z prvního manželství. Petra je v 9. měsíci těhotenství, a protože Roman s dětmi onemocněli koronavirem, ona se odstěhovala ke své sestře, která nemoc již prodělala.

"Život nás neustále zkouší. Ale jen opravdová láska hory přenáší. Děkuji sestře i příteli, kteří mají covid v těžké formě za sebou a ke kterým jsem se tak mohla nastěhovat, abych zvýšila pravděpodobnost, že zůstanu negativní, a mohla nadále dodržovat karanténu. Věřím, že všechno dobře dopadne," říká Petra, která je v 9. měsíci těhotenství naštěstí stále zdravá.

Trápí ji jen to, že závěr těhotenství nemůže být se svým mužem Romanem. "Posílám domů Romanovi, Edince i Beníčkovi velké objetí, láskyplné pohlazení a pusinky! Ať je vám co nejdřív dobře. I když se nám stýská, není nic, co bychom nezvládli, a brzy budeme zase spolu. Miluji vás, miláčci moji. Chybíte mi," dodala Petra Vojtková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám