Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Vojtková, manželka herce a zpěváka Romana Vojtka (52), je v 7. měsíci těhotenství a vypadá výborně. Zda třetí Vojtkův potomek bude holčička, nebo chlapeček, si manželé nechali prozradit, ale nechávají si to pro sebe.

Problém mají se jménem. "Vybrat jméno je něco strašnýho. Člověk projede celý kalendář, ale stejně neví. Máme několik favoritů, ale každý den jsme u jiného jména," vysvětluje Petra, která je ve 29. týdnu těhotenství. "Je mi dobře, cítím se moc fajn," říká s tím, že ji zatím netíží ani vysoká váha. Přibrala osm kilo.

A s ní přibírá i její manžel. "Jsem solidárně přibývající muž. Svádím to na koronu, že jsem nic nedělal. Mé břicho už není tak velké jako Petřino, ale donedávna ještě bylo," směje se Vojtek.

Roman, kterého fanoušci znají například z úspěšného seriálu Vyprávěj, má z předchozího manželství dceru Editu a syna Benedikta. Jaký vztah s nimi Petra má?

"Jsem z rodiny, kde máme hrozně rádi děti, jsem holka z Moravy, mám velkou rodinu. Nevadilo mi, že jsem šla do vztahu, kde už byly děti. S Beníčkem jsme si byli schopní vybudovat pouto hned, s Editkou už máme také krásný vztah. Začátky byly těžké, Editka trošku žárlila, navíc se jí narodil brácha. Všechno chtělo svůj čas, z některých věcí měla popletenou hlavičku. Ale jsme už úplně v pohodě, jsme schopny si otevřeně promluvit. Je to moc hezký," prozrazuje Petra.

"To mohu potvrdit. Mají krásný vztah a jsem za to hrozně rád," dodal Roman Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám