Hlavní obsah
Článek

Fanoušci na Veroniku Arichtevu (37) tak dlouho naléhali, kdy konečně ukáže pokojík pro miminko, až herečku přepadla hysterie, že s přípravami ještě ani nezačala, porod klepe na dveře a budoucí dětský pokoj zatím funguje jako odkladiště nepotřebných věcí.

Herečka se proto rozhodla do toho s manželem Biserem opřít a pokoj kompletně zařídili během pár dnů. Pyšná brunetka se pak výsledkem pochlubila na svém instagramovém profilu, aby mohla inspirovat ostatní maminky. „Už se Tě nemůžeme dočkat,“ napsala natěšeně pod příspěvek. Je zřejmé, že kromě herectví by se klidně uživila jako bytová designérka, protože výsledek její práce vypadá jako vystřižený z lifestylového magazínu, což ocenili i její kolegové z branže.

„Chtěla bych být tvý dítě, krása!“ komentuje snímky herečka Jana Plodková (42). „Tak tam bych bydlel i já,“ usoudil herec Roman Vojtek (51), který se také těší na prvního společného potomka s manželkou Petrou (36). Ta svou kolegyňku taktéž pochválila: „Tam už nic nechybí... Až na malého Bulhárka... Krásný.“

Reklama

Další články

Načítám