Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V polovině července Petra, tehdy ještě Vraspírová (36), řekla ANO svému snoubenci Romanu Vojtkovi (52). Změnilo se něco v jejich vztahu vstupem do manželství? „Já jsem stále čekala, že se něco změní, ale nic se nezměnilo. Jsem za to vlastně vděčná, zároveň je to moc krásný pocit,” říká Petra.

Vstupem do manželství přijala zpěvačka manželovo příjmení, z čehož nebyla úplně nadšená. „U nás v divadle se snad každý jmenuje Vojtek. Někdy je to složitý. V muzikálu Tarzan je Pepa Vojtek, nebo Marián Vojtek. Tak si říkáme, že jsme rodina,” usmívá se Petra.

Před svatbou se prozradilo místo konání obřadu, a tak ženich s nevěstou vybírali jinou lokaci. Tou se nakonec stal zámek v Napajedlech. „Apelovali jsme na rodinu, abychom to udrželi v tajnosti. První lokace se nám utajit nepodařila, ale ta druhá nakonec ano,” říká Vojtková.

Svůj svatební den si maximálně užila. „Měla jsem strach z počasí, protože to bylo období, kdy stále pršelo. Když ale mělo dojít k obřadu, tak se mraky rozestoupily, otevřelo se nebe a zdálo se, jako by se andělé přišli podívat, že se bereme,” říká Petra Vraspírová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám