Hlavní obsah
Článek

Muzikálovou herečku Petru Vraspírovou (36) obvykle potkáme ve společnosti jejího snoubence Romana Vojtka (51). Nyní ji ale čeká nová koncertní The Greatest Show, kde bude bez něj. "Už máme několik projektů, které děláme bez sebe. Od Rockyho jsou to dva roky, co jdeme každý svojí cestou," upřesnila Petra. I díky tomu u nich doma ponorková nemoc nehrozí.

"Ale oba máme moc rádi The Greatest Showman, ten film, podle kterého tahle show vznikla. Úplně na tom ulítáváme, posloucháme to v autě, a já byla dokonce platonicky zamilovaná do Hugha Jackmana, který hrál hlavní roli ve filmovém zpracování. A Roman se určitě přijde podívat," vysvětlovala Petra k představení o osudu stvořitele novodobého cirkusu P. T. Barnuma.

Povídali jsme si samozřejmě i o Petřině vztahu, kdy si užívá hlavně to, jak mají s Romanem stejný smysl pro humor. "V tomhle si strašně vyhovujeme. Blbý je, když se jeden směje a druhý ne, nebo tě nějak stírá. Tak to my nemáme. Jen se nesmíme vyspat do blbý nálady, což se mi nedávno stalo," svěřila.

A jak to v takovém případě vypadá? "Romana mi bylo úplně líto. Vždycky mu pak musím napsat omluvnou zprávu, aby se na mě nezlobil, že jsem napůl protivná a napůl lítostivá. Ani nevím, proč k tomu dojde. Možná jsem byla unavená z práce," krčila rameny Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám