Hlavní obsah
Článek

V říjnu se zasnoubili a o přípravách svatby dlouho jenom žertovali. Teď už jde ale do tuhého, takže aby stihli veselku do roka a do dne, musí Roman Vojtek (52) a jeho snoubenka Petra Vraspírová (36) trochu pohnout.

"Plánujeme pořád, skoro už mi připadá, že už jsme svatbu měli. Ale naplánována je tak ze 48 procent," neubránil se vtípkům ani teď Roman. "Je to tak čtrnáct dní, co se na tom oba tak nějak aktivně podílíme," upřesnila už vážněji Petra.

Sami si ale všechny přípravy a realizaci svatby na triko nevezmou. "Naštěstí máme kamarádku, která se nám o to jako svatební koordinátorka stará. Takže my vlastně jen sdělujeme naše představy a v tom nejlepším případě nám bude vyhověno," vysvětlil už s vážnou tváří Vojtek.

"Chtěli bychom, aby to bylo hlavně o nás, aby nebyly žádné stresy a ten den jsme nemuseli skoro nic řešit, aby bylo všechno zařízené a mohli jsme si to užívat a vzpomínat na to," doplnila ho Vraspírová.

Šaty bude Petře šít návrhářka Kamila Vodochodská. "Už jsme byly vybírat látku a krajku. Zatím si nedovedu představit, jak budou vypadat, ale už se moc těším na výsledek. Její práci věřím a věřím, že to bude krásné. Chtěla bych být něco mezi nevěstou a vílou. Roman ani nechce oblek, ať se hlavně cítíme pohodlně," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám