Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvou letech znovu stejné zranění. To si přivodil při natáčení seriálu Roman Vojtek (52). Na slavnostní zahájení výstavy filmových klapek, které moderoval, dorazil s ortézou na ruce. „Stalo se mi to při natáčení jednoho seriálu, ve kterém hraju. Rukou jsem zavadil o zábradlí a narazil si ruku,“ vysvětloval herec v Divadle Hybernia.

Shodou okolností to nebylo poprvé, co si poranil prst. Nadvakrát zlomený prsteníček měl i během účasti v show Tvoje tvář má známý hlas, kdy se poranil při jednom z akrobatických prvků. „Asi se mi po té ortéze stýskalo. Moc děkuju paní doktorce Honzové z nemocnice Motol za bezbolestné ošetření,“ svěřil se na sociální síti herec, který má zlomenou kůstku v kloubu.

I přes zranění ale celou akci moderoval s úsměvem a nenechal na sobě nic znát. Na akci také přivítal letošního největšího hosta, výtvarníka Jaroslava Němečka, který vymyslel a namaloval legendární Čtyřlístek. „Čtyřlístek letos slaví padesát let od svého vzniku. Proto se i já můžu díky této akci přidat k oslavám a nakreslil jsem tuto klapku, která zobrazuje naše hrdiny z dětství. Mimo jiné v dubnu startuje v kinech zbrusu nový film Velké dobrodružství Čtyřlístku. Na to se moc těším,“ svěřil výtvarník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám