Hlavní obsah
Článek

Do finále soutěže o nejkrásnější dívku Česka zbývá jen pár hodin. Už v pondělí se v Divadle pod Palmovkou rozhodne, která z náctiletých slečen, které se do dostaly do finálové desítky, získá titul Dívka roku. Jejich snímky máte možnost vidět ve fotogalerii.

Dívky budou soutěžit ve čtyřech disciplínách. Je to rozhovor s moderátorem, této role se zhostí David Gránský (32) spolu s kolegou Jakubem Kotkem, který moderoval už semifinále, Litex dance, volná disciplína a POSHme fashion show. Finalistky za sebou mají také test zručnosti a všeobecný test.

V rámci podvečera, aby měly dívky čas na trochu oddechu a převlékání a hosté se mezitím bavili, vystoupí Vašek Noid Bárta (43), Roman Vojtek (51) a Petra Vraspírová, Eva Burešová, Vojtěch Drahokoupil a Julián Záhorovský.

Patronkou soutěže je letos Iveta Vítová (40), ale podporu dívkám slíbily i další známé tváře, z nichž část už byla v semifinálové porotě, jako Kristýna Kubíčková (26), Elis Mrázová, Lenka Vacvalová (34), Kate Matl (44), Martin Kraus, Petr Vondráček, Vlastimil Harapes, Václav Upír Krejčí, Miro Šmajda, Martin Čermák, Petr Vojnar či Braňo Polák.

Reklama

Další články

Načítám