Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli jsme trochu překvapeni, když jsme při představení nového muzikálu Vlasy v divadle Kalich spatřili i přítelkyni Romana Vojtka (52), krásnou blondýnku Petru Vraspírovou. V tomhle divadle nikdy nehrála.

"Nadchl mě ten titul, protože díky Vlasům, na které mě maminka kdysi vzala v Brně, jsem chtěla být muzikálovou herečkou. Odmalička jsem ráda zpívala, tančila a hrála a až tehdy jsem zjistila, že existuje žánr muzikálu, kde se to všechno snoubí," řekla nám Petra.

"Navíc mi v prosinci skončilo stálé angažmá v Plzni, kde jsem byla pět let. Tak jsem potřebovala i další práci v Praze. Takže jsem přišla na konkurz sem. Ostatně už Mamma Mia!, Rocky a Ať žijí duchové byly milníky, které mě do Prahy posouvaly," spojila práci a lásku v jednom městě Vraspírová.

"Ale do Plzně pořád jezdím jako externistka. Děláme muzikál Donaha! a hrozně se na ty nahé chlapy těším," trochu provokovala naším prostřednictvím svého partnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám