Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkou část letních prázdnin byly plány Romana Vojtka (52) a Petry Vraspírové limitované prací. Teď už si ale užívají léta. „Někdo musí vydělávat," krčil rameny Roman a šibalsky pohlížel na Petru, která přes léto odehrála sedmadvacet z dvaatřiceti představení muzikálu Mamma Mia!.

Dvojici jsme potkali na střeše Paláce Lucerna. Na zahradách vytvořených na terasách měly celebrity příležitost vysadit si kytky. Tím pádem se zde zajímavým způsobem potkával městský duch s vesnickým prostředím. Ptali jsme se páru, jestli patří mezi městské typy, nebo jej to táhne spíš na vesnici? „Petře bude bližší město, mně už spíš ta vesnice,” říká Roman, který se právě z města na vesnici nedávno vrátil.

Před pár týdny se herec nastěhoval zpět do domu ve vesnici Řitka za Prahou, který po rozpadu manželství donedávna obývala jeho exmanželka s dětmi. V domě, který postavil, žije s Petrou a navštěvují je zde i jeho děti. „V centru Prahy bych dlouho žít nemohl. Žít tady má své výhody, ale vyhrávají výhody života mimo město,” říká Roman Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám