Hlavní obsah
Článek

Maká od rána do večera, ohledně práce snad má už i sny. Když se sympatická přítelkyně Romana Vojtka (52) upsala muzikálu Rocky, vůbec prý netušila, jak náročné to bude. Podívejte se na video, v němž Petra Vraspírová popisuje, co ještě nezažila!

„Kolikrát se dostaví únava. Zkoušíme od rána do večera, od devíti do pěti. Myslím si, že to v České republice není úplně normální,“ postěžovala si nám Petra, ale hned přidala, že režisér Christoph Drewitz, který měl na starosti i hamburskou a broadwayskou verzi muzikálu, je jeden z nejmilejších lidí na své pozici, kterého kdy potkala.

Petra měla při rozhovoru, který jsme dělali během zkoušek, zajímavou pokrývku hlavy.

„Je to nádherný doplněk jedné z Apollo girls. Nejdůležitějším soupeřem Rockyho je Apollo Creed, který má okolo sebe vždy nádherné ženy. Jsme jenom tři. Frajeří a my s ním. Je to zajímavé, když tančíme s plášti. Jsou tam nádherné černošské feelingy a pasáže. A myslím si, že pánům se to bude líbit. Doufám, že v závěru pro ně budeme hodně sexy,“ věří Vraspírová.

Kupodivu práce na Rockym u nich doma není tabu.

„Doma to rozebíráme. Jako Apollo girls toho máme opravdu hodně, takže to potřebuju dostat ven. Zpíváme tam, tančíme. Nečekaly jsme s kolegyněmi, že toho až budeme mít až tolik. Myslely jsme, že některé role toho budou mít víc, ale asi toho samy máme mraky. Romana jsem ale ještě hrát neviděla, zkoušíme zvlášť, teprve zjistíme, jak kdo co dělá,“ uzavřela Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám