Hlavní obsah
Článek

Roman Vojtek (51) byl jedním z kmotrů komiksu spisovatelky Sylvy Lauerové Tichošlap. A jako dárek dostal svůj portrét v podobě Kapitána Ameriky. Doprovázela jej i jeho přítelkyně Petra Vraspírová a společně jsme si žertovali na téma, v jakých komiksových podobách si sami sebe dokáží představit.

"Možná bych si sám toho kapitána Ameriku vybral, protože je jeden z mála hrdinů, který nemá zase tolik nadpřirozených schopností. Pak se mi ještě líbí Iron Man, ale je to asi tím, že ho hraje Robert Downey Junior, který se mi strašně líbí. Ale to jsou všechno smrtelníci, za které všechno dělá nějaká technika, ale ten kapitán Amerika je mi opravdu nejsympatičtější, takže to Sylva trefila," řekl nám Roman.

A jakou komiksovou postavu by partnerovi přisoudila Petra? "Tak někdy jako Hulka. Když se rozzuří, sice nezezelená, ale naběhnou mu svaly a žíly," překvapila nás. Zuřivé scény sice prý doma moc nedělá, ale někdy dominantní je, připustila. A to jsme si mysleli, jaký není Roman hodný kluk. A on to Hulk. "To i ten Hulk je, dokud ho někdo nenaštve," reagoval hbitě Roman. Následně jsme si popovídali i o tom, zda by si ve filmu podle komiksu nechtěl sám zahrát.

Pár se spolu dal dohromady během muzikálu Mamma Mia!, teď jej čeká další společný projekt, muzikál Rocky. O tom, že by dali dohromady nějaký úspornější divadelní projekt, s nímž by třeba jezdili na zájezdy, prý neuvažují. "Ne, na to se máme moc rádi," smáli se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám