Hlavní obsah
Článek

Tereza Vojtková si prošla hrozivým obdobím, když ji v osmém měsíci těhotenství opustil loni v únoru její manžel, zpěvák a herec Roman Vojtek (52). Těšili se na druhé dítě a najednou přišel šok. Dodnes se z toho půvabná Tereza nevzpamatovala.

"Bylo to strašný a v podstatě není den, kdy bych si na to nevzpomněla. Já si vzpomínám na každou minutu, každý slovo, co mi řekl, byla jsem šokovaná, paralyzovaná, vůbec jsem nemohla uvěřit tomu, co slyším," řekla exkluzivně TopStar magazínu Tereza.

"Byla jsem do té doby milovaná, na začátku osmého měsíce a nic nenasvědčovalo krizi. Nejde to popsat, zhroutil se mi svět, vše bylo marný, padly ideály o rodině a víra v ni," upřesnila Tereza.

"Je to zhruba dva měsíce, kdy jsem se začala cítit líp a jsem schopná o tom mluvit, protože já jsem nikdy nedala žádný rozhovor a nikdy jsem se k ničemu nevyjádřila. Bylo to tak strašně bolavý, že jsem nemohla vypustit z pusy žádný slovo," vysvětlovala bývalá paní Vojtková.

Největší oporou jí bylo její dvojče Kristýna. "Ta mi bez přehánění zachránila život. Chtělo se mi umřít. Oporou byli rodiče, které miluju a kteří odnesli zdravotně ten stres, což mě velmi bolí, protože je miluju. A pak mám pár dobrých přátel, oni vědí, o kom mluvím, a moc jim za to děkuju," dodala Vojtková, která dnes večer v TopStaru prozradí, proč i v těhotenství přes riziko brala antidepresiva a zda jí někdy Roman objasnil důvod rozchodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám