Hlavní obsah
Článek

Ve Výměně manželek se objeví další známý pár. Do fungování rodiny i partnerského života nechají televizní diváky nahlédnout zpěváci a herci Roman (36) a Michaela (32) Tomešovi. Míšu čeká výměna s maminkou samoživitelkou a vyzkouší si, jaké to je být sama na čtyři děti. Pro zpěvačku, která si s manželem dělí péči o domácnost rovným dílem, to bude velká výzva i zkušenost.

Míša a Roman Tomešovi jsou spolu deset let, z toho pět roků jako manželé, vychovávají syny Kristiána (5) a Jonáše (3,5), a působí jako idylický pár. A i když se umějí pohádat, sami se za skvělé parťáky považují. Nabídku z reality show přijali z toho důvodu, aby si ověřili, zda to tak skutečně je. „Zajímá nás ta konfrontace s realitou. Zda se ukáže, že je to ideální, anebo ne,“ říká zpěvák a jeho žena přikyvuje.

Na druhé straně se diváci seznámí s Míšou (32) a jejími dcerami Viki (12), Klaudií (8), Vaneskou (7) a Emičkou (6), které žijí v Meziboří u Litvínova. S nápadem jít do Výměny přišla logicky Míša, která chtěla, aby si jiná žena vyzkoušela, jaké to je být na rodinu úplně sama. Velkou pomocí je pro tuto rodinu babička.

Reklama

Další články

Načítám