Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eman, Bob a Šimon, zdánlivě trampská partička, která se ale chystá nelegálně opustit Československou socialistickou republiku. A do toho se objeví láska. A taky spousta nezapomenutelných písní z 60. let minulého století.

To je film a také muzikál Rebelové, v jehož novém nastudování uvidí diváci nejprve na letní scéně v Letňanech a poté i v Hudebním divadle v Karlíně jednu z hvězd seriálu Slunečná, muzikálového herce Romana Tomeše (36). Jako trampovi Šimonovi mu to v kovbojském klobouku opravdu sekne.

"Rok a půl jsem nestál na jevišti, nějak jsem tu dobu přežil a celá umělecká sféra odpočítávala dny a hodiny. Jsem rád, že jsem konečně mohl stanout před diváky a dobře to dopadlo," svěřil nám po představení Rebelů Roman, který během léta účinkuje v několika projektech téměř obden a jen se modlí, aby diváci opravdu chodili.

Diváci se bojí vstupenku kupovat kvůli měnícím se podmínkám bezinfekčnosti pro vstup. Sám Roman zatím očkovaný není. "Očkovat se zatím nemůžu, ale mám to v plánu. Ještě jsem ve lhůtě 180 dní od prodělání covidu, tak se zatím nemusím ani testovat, protože mám imunitu, tedy aspoň doufám," upřesnil.

Přes léto bude Roman hrát na letňanském výstavišti, na letní scéně Kalichu a na Karlštejně. K tomu má ještě natáčení. "Pořád se točí Slunečná. A pokud bude něco dalšího, to je ještě ve hvězdách, ale tajně si to přeju," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám