Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Jana Dolanského (46) už nějakou dobu vídáme na obrazovkách v seriálu Slunečná, kde hraje bratra Romana Tomeše (36). Že by si ale byli v něčem kromě vzhledu podobní, nedokáže posoudit. "Těžko říct, protože nemáme ani čas pokecat o soukromí, protože je to tady dost kvapík," řekl Super.cz.

Natáčení s kolegy a režiséry seriálu si ale pochvaluje. "Je to paráda," míní. Kladně hodnotí i bezpečnostní opatření. "Chodíme na testy určitě tak jednou za sedm dní, takže už jsem taky prošťouraný horem dolem," krčil rameny Roman, který proti testování není, ovšem jiný pohled má na vakcinaci proti covidu-19.

"Myslím si, že starší ročníky, ty, co jsou v nebezpečí, by se očkovat měly, tedy ti, co chtějí. Myslím, že třeba u dětí je to úplná hloupost. A pokud jde o mě, já se určitě očkovat nenechám. A pokud přijde ten novičok z Ruska, myslím tedy Sputnik, tak už vůbec ne," prohlásil rezolutně. Nepřesvědčilo by ho ani to, že by očkováním bylo podmíněno jeho milované cestování. "Doufám, že se to nestane," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám