Hlavní obsah
Článek

Aspoň před online publikem si během nouzového stavu herec a zpěvák Roman Tomeš (36) zazpíval dvakrát. Uspořádali společný koncert s kolegou Janem Křížem a vystupoval v rámci projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou (55), kde s ním Super.cz hovořil. Má ovšem štěstí, že může aspoň točit seriál Slunečná a jeho žena Michaela Tomešová (32) zase Sestřičky.

"Vystupovat online je jiné, potřebujeme diváky a jejich zpětnou vazbu. Ta sice existuje i takhle v rámci příspěvků a komentářů, ale jako umělci potřebujeme živé tvory a potlesk je potlesk," svěřil Super.cz Roman.

"S manželkou jsme samozřejmě rádi, že můžeme alespoň natáčet, i když já toho teď ve Slunečné tolik nemám, zatímco žena točí Sestřičky skoro každý den v týdnu, takže já jsem v tu dobu muž v domácnosti a můj život se točí kolem dětí. Už to, že můžu být tady, je pro mě takové vyhození z kopýtka," smál se v improvizovaném studiu ve fitku.

"Jak jsem pořád s kluky, které samozřejmě miluju, už ztrácím slovní zásobu a schopnost komunikovat s dospělými lidmi. Je potřeba si aspoň občas udělat nějaký, byť pracovní výlet, a dát té hlavě prostor a oddech," míní.

Reklama

Další články

Načítám