Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V soutěži Tvoje tvář má známý hlas prožili Eva Burešová (30) a Vojta Drahokoupil (28) několik společných večerů a zažili hodně legrace, ale byli za konkurenty, protože proti sobě bojovali o vítězství. To nakonec v 5. řadě show ani jeden z nich nezískal a prvenství si odnesla Michaela Badinková. Oba září na muzikálových prknech, přesto si spolu ještě ani v jednom muzikálu nezahráli. Nyní si poprvé na jednom jevišti spolu zazpívají.

„Když mě z Divadla Broadway oslovili, jestli bych si chtěl zahrát s kapelou, neváhal jsem a nabídku rád přijal. A hned jsem začal přemýšlet, že by bylo hezký, kdybych si přizval pár hostů,“ prozradil Vojta, že první potvrzenou zpěvačkou je právě Eva Burešová.Ta je mezi kolegy na roztrhání. V poslední době ji o spolupráci požádali Roman Tomeš (36) a Pavel Callta.

„Eva je moje kamarádka, proto jsem ji poprosil, zda by si se mnou zazpívala. Ačkoli už každý z nás nějaký ten pátek zpívá, musím říct, že jsme spolu nikdy žádný duet nezpívali a toto bude naše premiéra. Jsem moc rád, že Evička na mou nabídku kývla a bude jedním z hostů mého koncertu. A doufám taky, že si spolu v nějakém muzikálu zahrajeme,“ pokračoval.

A jaký duet nakonec s Evou Burešovou vybrali? „Zazpíváme písničku Shallow od Lady Gaga a Bradleyho Coopera, už máme za sebou zkoušku a moc se s Evou těšíme, až to zazpíváme divákům na koncertu, který se uskuteční 10. června v Divadle Broadway,“ dodal  zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám