Hlavní obsah
Článek

Muzikálový pár Roman Tomeš (36) a Michaela Tomešová (32) jsou už spoustu týdnů, až na krátké časové úseky, kdy si například Roman odskočil zazpívat duet s Evou Burešovou (30) do pořadu Vlna naděje, stále jen spolu a s dětmi Jonášem a Kristiánem. A samozřejmě s jejich dvěma psy. Jak to zvládají?

"Očekávali jsme, že třeba přijde nějaká krize, ale jsem naopak strašně překvapená, jak je to skvělé a ta sounáležitost funguje. Myslím, že každá karanténa je prověrka vztahu a my v ní obstáváme. Důležité je udělat si systém," míní Míša. Roman si v legraci postěžoval jen na první týden, kdy měla jeho žena "své dny". "Pak už jsme se od toho pomyslného dna odrazili," smál se.

Když už na sebe mají tolik času, zajímalo nás, zda se třeba nepracují i na dalším potomkovi. "Děťátko teď opravdu neplánujeme. Ty dvě děti opravdu stačí," shodli se manželé.

A jaký program v těchto dnech mají? "Nikam nechodíme, maximálně na pole nebo se podívat na ovečky. Kluci hrají na zahradě fotbálek, sázíme kytičky a zeleninu, zaléváme zahradu. A snažíme se každý den najít novou zábavu, abychom to neměli monotónní. I když s dětmi nelze mít stereotyp," doplnili Tomešovi.

Reklama

Další články

Načítám